Kundomdömen

Hej Ilija

Det var ett tag sen vi hördes men nu ska jag göra slag i saken och
komplettera min solanläggning ni levererade förra året
Jag ska ner på ett möte i Landskrona den 15 maj och hade tänkt att ta en
mindre lastbil/skåpbil för att hämta paketet.
Eventuellt kan det bli 2 leveranser då en kollega är intresserad.

Anläggningen ni levererade fungerar helt perfekt och jag är mycket nöjd


Med Vänlig Hälsning

Per Lundmark

Nu är mina solpaneler igång sedan en månad, fastän det är halv sju på morgonen så börjar de producera, detta i oktober månad. Allt materiel som levererats har varit av hög kvalitè och det enda problem jag hade åtgärdades mycket fort. Alla frågor under montaget har har jag snabbt fått svar på. Efter montage och inkoppling startade anläggningen helt utan problem eller handpåläggning.  Jag får direkt i mobilen vad panelerna producerar.

Har för avsikt att komplettera med 4 paneler till och Nordens Solvärme AB är en given leverantör.

Per Lundmark

Hej Nordens Solvärme, Vi är BRF i Trelleborg som är intresserat att sätta upp solceller på taket. Hört att ni är grymma på detta. Hur går man till väga?? Med vänliga hälsningar, Dennis i BRF violen Trelleborg.

Dennis

Tack Nordens Solvärme för bra kvalité och toppen service! Anläggningen går bra. Kul med Sol. Solvärmen fungerar fint fint. Temperaturen rusar i höjden så fort dagen börjar gry och solen tittar fram pumpen går i gång.

Vi vill ha en extra 30 rörs panel till.

Benny Andersson

Nöjda kunder höjer ribban snabbt!

Vi har utökat våra paneler och vi är jättenöjda med Nordens Solvärmes solpanelsystem. Tack för bra kvalité och toppen service!

Robert Larsson

Tack för det jättefina solenergisystemet som ni har installerat till oss. Varmvatten till centralvärmen i huset, duschen, kranvattnet, diskmaskinen, tvättmaskinen... Helt enket har jag en besparing av 85% av värmeenergi per år.

Kanon!

Olivia

Skriv vad du tycker om oss