EV Solar Charger

Solar Charger Ultra Fast Charger är den senaste EV-laddningsinfrastrukturen för laddningsoperatörer med tanke på långsiktiga ekonomiska lösningar. Med 150kW utgångseffekt har den den högsta kommersiellt tillgängliga DC-laddningsströmmen på marknaden med en modulär och framtida systemlösning som enkelt kan uppgraderas senare. Det säkrar dagens operatörer och investerare kompatibiliteten med morgondagens krav och minimerar den totala ägandekostnaden under de kommande åren. Kombinerad med en minsta installationsansträngning jämfört med andra tillgängliga system, mångsidighet i stationsdesign och användarvänlighet, sätter Ultra Fast Charger från Delta markeringen för framtiden för EV-laddningsstationer. ​

Grundläggande funktioner 

Det modulära skalarsystemet säkerställer en optimal lösning för laddning av nästa generations bilar. Laddstationen kan dessutom ladda upp upp till fyra bilar samtidigt och den dynamiska strömhanteringen garanterar minimering av laddningstiden. Nätöverbelastningsskyddet är konfigurerbart och laddstationen är lätt att installera, använda och service. 

Övervakning

Via fjärrkontrollen och konfigurationsprogrammet är det möjligt att övervaka laddstationernas aktiviteter. Kablar och trådlös anslutning (Ethernet, 3G, GPRS) är tillgängliga. Både lokala (med RFID och vitlista) och fjärrautentisering och fakturering (över OCPP) är möjliga. Integrering av back office system med OCPP 1.5 samt integration av smartphone-applikationer och roamingtjänstleverantörer kan genomföras.

Laddpunkter 

150 kW DC laddningsstation har två DC laddpunkter: en CCS upp till 100 kW och en CHAdeMO upp till 63 kW. Dessutom erbjuder varje laddstation också AC-laddpunkter: en typ 2-kontakt upp till 43 kW och en typ 2-uttag upp till 22 kW.

Användarvänlig

Enkel laddningsprocess: Anslut din bil till laddpunkten och verifiera med ditt RFID-kort. Bilen börjar automatiskt ladda. När batterierna är helt laddade slutar laddningen.

Tidssparande 

DC-effektkapaciteten kan dynamiskt anpassas till bilens maximala laddningseffekt. För en bil med 68 kW laddningseffekt minskar laddningstiden med upp till 35% jämfört med en 50 kW laddningsstation. Med upp till fyra fordon som laddas samtidigt drar väntetiderna för ett gratis uttag. kan dynamiskt anpassas till bilens maximala laddningseffekt. 

Framtids klar

På grund av sitt modulära likriktarkoncept kan likströmsladden minskas till 150 kW i 10 kW steg. Det skalära konceptet möjliggör lätta anpassningar till e-buss och e-truck laddningslösningar. Laddningskabel och pistol kan ersättas vid framtida utveckling. CCS-kabel och pistolstöd laddningsströmmar upp till 200 A och batterisystem med upp till 850 V. Delta's team arbetar ständigt med förbättringar för att klara de evoluerade behoven hos e-Mobility: förbättrad användbarhet, utveckling av bilar, nya standarder och föreskrifter, mjukvarulösningar och tjänster.

2018-06/1529910195_file-1-563
2018-06/1529910200_file-2-583