Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Nu är mina solpaneler igång sedan en månad, fastän det är halv sju på morgonen så börjar de producera, detta i oktober månad. Allt materiel som levererats har varit av hög kvalitè och det enda problem jag hade åtgärdades mycket fort. Alla frågor under montaget har har jag snabbt fått svar på. Efter montage och inkoppling startade anläggningen helt utan problem eller handpåläggning.  Jag får direkt i mobilen vad panelerna producerar.

Har för avsikt att komplettera med 4 paneler till och Nordens Solvärme AB är en given leverantör.

Per Lundmark

Hej Nordens Solvärme, Vi är BRF i Trelleborg som är intresserat att sätta upp solceller på taket. Hört att ni är grymma på detta. Hur går man till väga?? Med vänliga hälsningar, Dennis i BRF violen Trelleborg.

Dennis

Tack Nordens Solvärme för bra kvalité och toppen service! Anläggningen går bra. Kul med Sol. Solvärmen fungerar fint fint. Temperaturen rusar i höjden så fort dagen börjar gry och solen tittar fram pumpen går i gång.

Vi vill ha en extra 30 rörs panel till.

Benny Andersson

Nöjda kunder höjer ribban snabbt!

Vi har utökat våra paneler och vi är jättenöjda med Nordens Solvärmes solpanelsystem. Tack för bra kvalité och toppen service!

Robert Larsson

Tack för det jättefina solenergisystemet som ni har installerat till oss. Varmvatten till centralvärmen i huset, duschen, kranvattnet, diskmaskinen, tvättmaskinen... Helt enket har jag en besparing av 85% av värmeenergi per år.

Kanon!

Olivia

våra leverantörer

NSV Nordens Solvärme

VARMT eller KALLT, det spelar ingen roll så länge solen är framme. Vi monterar solpaneler som är speciellt framställda att lagra energi som kommer från solens (UV-strålar).

Panelerna kan monteras var som helst på er tomt t. ex. garaget, hustaket, trädgården m.m. i kombination med ert gamla system.​

Läs mer om solfångare

NSV sysslar med

- Försäljning av solpanelsystem, undersökningar samt vidareutvecklingar.

- Försäljning och tillbehör

- Projekt för solpanelsystem

- Solpanelsystem på hotell, hyreshus, villor m.m.

Se våra produkter

långsiktigt tänkande