Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Solenergi - framtidens energikälla

Värme behöver inte kosta!

Tack vare våra solpaneler från NSV Nordens Solvärme 🌞 har vi idag producerat över 80 kWh. Totalt har vi sedan i 27 Feb sparat över 1000 kg koldioxid och kolkraft och 138 träd. Istället har vi producerat 2500🌞kWh Tack NSV för snabb leverans och väldigt bra service Med vänlig hälsning Karin och Wulf

Karin

Hej Nordens Solvärme AB,

En väl avvägd estetiskt tilltalande installation. Tack för hjälpen med projektering o montering. Jag håller på o bearbetar min broder, som har ett laggårdstak. 20 A säkringar. Hur mycket solceller blir det?

Mvh PO

P-O

Solvärme är något jag skaffade för att påverka klimatet och göra något för miljön. Detta kommer många fler att göra inom en snar framtid. Ilija har varit en fröjd att dela detta med och hoppas fler kommer att köpa solceller. Även en mulen dag levererar solcellerna!! Let the sunshine in!!

Selim Beto

Hej Ilija

Det var ett tag sen vi hördes men nu ska jag göra slag i saken och
komplettera min solanläggning ni levererade förra året
Jag ska ner på ett möte i Landskrona den 15 maj och hade tänkt att ta en
mindre lastbil/skåpbil för att hämta paketet.
Eventuellt kan det bli 2 leveranser då en kollega är intresserad.

Anläggningen ni levererade fungerar helt perfekt och jag är mycket nöjd


Med Vänlig Hälsning

Per Lundmark

Nu är mina solpaneler igång sedan en månad, fastän det är halv sju på morgonen så börjar de producera, detta i oktober månad. Allt materiel som levererats har varit av hög kvalitè och det enda problem jag hade åtgärdades mycket fort. Alla frågor under montaget har har jag snabbt fått svar på. Efter montage och inkoppling startade anläggningen helt utan problem eller handpåläggning.  Jag får direkt i mobilen vad panelerna producerar.

Har för avsikt att komplettera med 4 paneler till och Nordens Solvärme AB är en given leverantör.

Per Lundmark

Hej Nordens Solvärme, Vi är BRF i Trelleborg som är intresserat att sätta upp solceller på taket. Hört att ni är grymma på detta. Hur går man till väga?? Med vänliga hälsningar, Dennis i BRF violen Trelleborg.

Dennis

Tack Nordens Solvärme för bra kvalité och toppen service! Anläggningen går bra. Kul med Sol. Solvärmen fungerar fint fint. Temperaturen rusar i höjden så fort dagen börjar gry och solen tittar fram pumpen går i gång.

Vi vill ha en extra 30 rörs panel till.

Benny Andersson

Nöjda kunder höjer ribban snabbt!

Vi har utökat våra paneler och vi är jättenöjda med Nordens Solvärmes solpanelsystem. Tack för bra kvalité och toppen service!

Robert Larsson

Tack för det jättefina solenergisystemet som ni har installerat till oss. Varmvatten till centralvärmen i huset, duschen, kranvattnet, diskmaskinen, tvättmaskinen... Helt enket har jag en besparing av 85% av värmeenergi per år.

Kanon!

Olivia

våra leverantörer

NSV Nordens Solvärme

VARMT eller KALLT, det spelar ingen roll så länge solen är framme. Vi monterar solpaneler som är speciellt framställda att lagra energi som kommer från solens (UV-strålar).

Panelerna kan monteras var som helst på er tomt t. ex. garaget, hustaket, trädgården m.m. i kombination med ert gamla system.​

Läs mer om solfångare

NSV sysslar med

- Försäljning av solpanelsystem, undersökningar samt vidareutvecklingar.

- Försäljning och tillbehör

- Projekt för solpanelsystem

- Solpanelsystem på hotell, hyreshus, villor m.m.

Se våra produkter

långsiktigt tänkande